Concursul Aventuri din vacanta mare

Arhiva comunicate
|

Asociatia Telefonul Copilului organizeaza concursul „Aventuri din vacanta mare”, in urma caruia dorim sa oferim 2 premii constand in rechizite şcolare pentru întregul colectiv de elevi care reprezinta cele 2 scoli castigatoare in concurs. Pentru a putea participa la acest concurs, fiecare scoala trebuie sa desfasoare intern o competitie intre colegii de clasa pentru a alege cea mai interesanta aventura din vacanta mare, reprezentata sub forma decompunere, eseu, poezie sau desen. Ca o scoala sa fie eligibila pentru concurs, trebuie sa trimita lucrarile a cel putin jumatate din numarul de clase (1 clasa = 1 lucrare).

Asociatia Telefonul Copilului se adreseaza cu acest concurs exclusiv scolilor din mediul rural.

Juriul va evalua înscrierile în funcţie de criteriile de mai jos şi le va nota cu puncte de la 1-10:

a) numărul de clase implicate dintr-o scoala, dar nu mai putin de jumatate din numarul total al claselor dintr-o scoala;

b) originalitatea lucrarilor;

c) diversitatea lucrarilor;

d) creativitatea lucrarilor;

e) calitatea lucrarilor din punct de vedere al claritatii.

Un rol important in jurizare il va avea si publicul, care isi va putea exprima optiunea pe pagina facebook a Organizatorului. Aprecierilepublicului reprezentate de like-uri pentru fiecare participant vor reprezenta 30% din decizia finala a juriului consursului.

Fiecare scoala va fi promovata pe pagina de Facebook a Asociatiei Telefonul Copilului, https://www.facebook.com/asociatiatelefonulcopilului, in momentul in care va trimite documentele pentru a intra in concurs.

Concursul se va desfasura in perioada 23 septembrie – 7 octombrie 2013, iar scoala castigatoare va fi anuntata pe data de 18 octombrie 2013. Regulamentul concursului se afla aici.

Lucrarile se trimit pe adresa de email concurs@telefonulcopilului.ro. Pentru orice alta informatie legata de concurs, ne puteti scrie la adresa concurs@telefonulcopilului.ro, persoana de contact: Oana Vasiliu, 0745.203.798.

Atenție! Pentru că lucrarile vor apărea pe pagina noastra facebook si pe site-ul nostru, este obligatoriu ca toți participantii să aibă acordul părinților. Poți descărca un model aici. Roagă-ți învățătoarea/ul sau profesoara/ul să te ajute să înscrii școala în concurs.

Mult succes le dorim tuturor participantilor !