Invitatie la CUPA TELEFONUL COPILULUI

Arhiva comunicate
|

Invitatie la Cupa „Telefonul Copilului” la mini-baschet – 31 mai – 01 iunie 2011 – un eveniment absolut inedit cu si pentru copii, organizat de asociatia telefonul copilului si federatiaromana de baschet

27 de echipe de mini-baschetbalisti din 5 orase se vor intrece miercuri, 1 iunie, pentru a castiga Cupa „Telefonul Copilului”

1 IUNIE este o zi speciala pentru copii, este ziua in care toata lumea, cu mic,cu mare, sarbatoreste copilaria. Cu siguranta va amintiti de sporturilecopilariei, de spiritul de echipa, de competitie, de victoriile si infrangerile traite. Astfel, desi traim intr-o era informatizata, desi copiii de astazi traiesc o copilarie putin diferita de a noastra, am vrut ca in ziua dedicata lor, copiii sa paraseasca mediul virtual oferitde internet si sa invete cat de important este sa creasca sanatosi prinsport.

Astfel, sub sloganul „Am ales sa fiu sanatos prin sport. Tu ai ales?”, a luat nastere Cupa „Telefonul Copilului”, organizata de Asociatia Telefonul Copilului si Federatia Romana de Baschet,cu sprijinul Brenntag, Romtelecom, Mega Image, Nicoro si Pointmax. Competitia va reuni micii baschetbalisti din orasele Bucuresti, Dej, Radauti, Sighetu Marmatiei si Arad, iar noi vom fi acolo pentru a-i sustine si pentru a-i premia!
Si cum orice intalnire a Telefonului Copilului cu cei mici este plina de suprize, le-am pregatit mini-sportivilor cadouri si diplome, iar echipa castigatoare din fiecareoras va primi TROFEUL „TELEFONUL COPILULUI”, pentru a marca victoria.

Mai jos gasiti si programul competitiei pentru fiecare dintre orasele in care ne puteti intalni:

31 MAI 2011

Bucuresti: Arena de Baschet, cu incepere de la orele 14:00 pana la orele 19:00 (9 echipe: 5 echipe de fete, 4 echipe de baieti)

1 IUNIE 2011

Bucuresti:Arenade Baschet, cu incepere de la orele 14:00 pana la orele 19:00, in01.06.2011 (9 echipe: 5 echipe de fete, 4 echipe de baieti)
Orele 19:00 Festivitate de premiere

1 IUNIE 2011
Radauti: Scoala nr. 3 Mihai Eminescu – incepe la orele 11.00 (6 echipe) – Orele 16:00 Festivitate de premiere
Dej: Complex Balnear TOROC – incepe la orele 14.00 (4 echipe) – Orele 16:00 Festivitate de premiere
Sighet: Parcul „Gradina Morii” – incepe la orele 12.00 (4 echipe) – Orele 16:00 Festivitate de premiere
Arad: Liceul de Arta – incepe la orele 11.00 (4 echipe) – Orele 14:00 Festivitate de premiere

Va invitam asadar cu mare drag sa ne fiti alaturi pentru a-i sustine impreuna pe micii baschetbalisti si pentru a le arata ca noi am ales sa fim sanatosi prin sport!

La multi ani copiilor de pretutindeni!