Luni seara, 12 aprilie, ne-au bucurat tuturor sufletele

Arhiva comunicate
|

… si datorita lor am renascut prin arta. Aproape 3.500 de suflete au vibrat la fiecare acord al reprezentatiei de exceptie, pe care am avut privilegiul de a o urmari la Mozart Rocks. Aproape 3.500 de oameni, pe scena si in sala, au sustinut demersul nostru prin participarea la acesteveniment.

Infinitemultumiri membrilor Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, maestruluiTiberiu Soare, invitatilor speciali ai concertului Mozart Rocks: Trond Holter, Călin Grigoriu, Cezar Popescu, Horea Crişovan, Claudiu Ursache, Remus Carteleanu, Florin Demea, Cosmin Lupu, Adrian Stoenescu, Adrian Ciuplea, Ioan Gyuri Pascu, Dan Helciug, Nadine, Elena Vasile, pentru reprezentatia unui act de înaltă ţinută artistică.

Ni s-au alaturat in acest demers si le multumim Consiliului Naţional al Audiovizualului, Televiziunii Romane, MagicFM, Metropotam, Timeout Bucuresti, Sapte seri, companiilor FIVE’s, EVENTIM, Prom’Art Creative, RomVision, Shelter Security. Le multumim reprezentantilor mass media, care, ca de fiecare data au fost alaturi de noi. Si nu numai….o intreaga desfasurare de forte a avut loc si in mediul online in aceasta perioada, datorita bloggerilor care au dorit sa se implice activ in promovarea evenimentului.

Nu in cele din urma multumirile noastrese indreapta catre organizatorul si initiatorul concertului, domnul Constantin Teodorescu.