Va invitam sa participati la concursul de zambete!

Arhiva comunicate
|

Evenimentul de aniversare a 10 ani de parteneriat între Asociaţia Telefonul Copilului şi Romtelecom a fost un succes! Copii din 19 şcoli din Bucureşti s-au strâns pe 11 octombrie pentru a realiza poza record în care au fost surprinse zâmbetele a 700 de copii.

Dacă nu ai reuşit să ajungi la eveniment, încă mai ai ocazia să faci ceva memorabil! Împreună cu colegii din şcoala ta, realizează o poză cu cât mai mulţi copii zâmbind şi ai şansa să câştigi unul din premiile puse injoc: premiul I un laptop, premiul II o consola wii, premiul III trei mingi de basket şi fotbal, mentiune trei mingi de volei. Un juriu specializat va analiza fiecare înscriere in parte. Din juriu vor face parte doi fotojurnalişti, un blogger fotograf, un reprezentant al Asociaţiei Telefonul Copilului şi un reprezentant Romtelecom, care vor puncta următoarele aspecte:

  • numărul de elevi implicaţi;
  • originalitatea fotografiei;
  • creativitatea vizualului;
  • calitatea pozei din punct de vedere al claritatii.

Regulamentul concursului poate fi descarcat aici.

Atenţie! Pentru că pozele vor apărea pe site-ul nostru, este obligatoriu ca toţicopiii din poză să aibă acordul părinţilor. Poţi descărca un model aici. Roagă-ţi învăţătoarea/ul sau profesoara/ul să te ajute să înscrii şcoala în concurs.

Ce mai aştepţi? Trimite-ne un zâmbet până la data de 15 noiembrie pe adresa de e-mail concurs@telefonulcopilului.ro! Nu uita să menţionezi datele de contact ale şcolii, de asemenea numele şi prenumele tău.

Şcolile câstigătoare vor fi anunţate pe 20 noiembrie, Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului.

Inspiraţie!