Categorie PARINTI|Relatia cu copilul

Newsletter 6: Imaginea copilului tau

Relatie copil-parinte este una dintre cele mai frumoase si mai complexe, dar una si dificil de navigat, de ambele parti, uneori. Ne-am propus sa te ajutam nu numai sa iti intelegi copilul mai bine, dar sa il ajuti si pe sine sa se inteleaga. 

Perioada preadolescentei aduce schimbari fizice si psihice pe care copilul tau trebuie sa le constientizeze pentru a le putea naviga cu incredere.

Copilul tau va fi din ce in ce mai preocupat de felul in care il vad ceilalti. Prin urmare, este foarte important sa stie cum sa se raporteze la ceilalti, de la felul in care se poarta la tinutele pe care le adopta la scoala.

In fata acestor schimbari, este important ca si copilul, si familia sa fie rabdatori si sa aiba incredere unii in ceilalti.

Nu uita sa ii amintesti copilului tau de grija pentru sine, pentru familie, pentru cei din jur si, foarte important, pentru mediul inconjurator. In aceasta luna am discutat despre apa si felul in care prezenta ei in jurul nostru ne imbunatateste calitatea vietii.

Daca doresti sa vorbesti despre aceste schimbari sau daca ai intrebari, scrie-ne pe telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau suna la 116 111.