Newsletter 1: Cum sa iti ajuti copilul sa isi cladeasca viitorul

Categorie PARINTI|Relatia cu copilul
|

 

Traim intr-o lume cu acces aproape nelimitat la informatie. Totusi, chiar si asa, este uneori greu sa gasim modelele de urmat. „Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” e o intrebare pe care fiecare dintre noi a auzit-o cel putin o data. Insa cum iti ajuti copilui sa isi aleaga cariera? Cum afli care este talentul sau?

Iti oferim, in fiecare luna, ocazia sa cunosti o persoana de success, care si-a cladit o cariera bazata pe educatie si pe munca, si care ii poate servi drept inspiratie copilului tau pentru deciziile sale de viitor.

Luna aceasta, iti propunem sa o cunoasteti pe Corina Ionescu, avocat, care conduce, impreuna cu o partenera, propria casa de avocatura, si care isi aminteste cu drag de momentele frumoase din timpul scolii.

Citeste aici articolul.

Vrem, de asemenea, sa te ajutam sa iti ghidezi cpilui in a-si descoperi un hobby pentru timpul liber, o activitate care sa il ajute nu doar in prezent (la a-si face noi prieteni, a se relaxa si a se distra), ci si in viitor (activitatile extracuriculare pot reprezenta un avantaj la inscrierea la facultate, de exemplu).

Citeste articolul aici.

Ai momente in care copilul tau se simte trist sau deprimat? Avem cateva sfaturi pentru el.

Afla mai multe aici.

Dorim sa isi ajutam copilul sa cunoasca alti tineri de varsta sa, sa isi faca prieteni si sa se bucure de timpul liber.

Citeste mai departe.

Trimite-ne un mesaj la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau suna-ne la 116111 daca ai intrebari, idei sau vrei sa discuti cu cineva de incredere despre tine si viata ta.