ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Categorie PROFESORI|Intrebari frecvente
|

1. Ce este pagina „EȘTI CADRU DIDACTIC”?

Pagina „EȘTI CADRU DIDACTIC” este un spațiu virtual dedicat cadrelor didactice, în care găsiți articole de interes legate de următoarele subiecte: relația cu elevii, educație, sănătate, siguranță, problemele copilului.

2. Cum pot sesiza un caz?

Dacă identificați în unitatea de învățământ în care profesați un copil al cărui drept la educație sau orice alt drept (http://telefonulcopilului.ro/106615/drepturile-copilului/) este încălcat vă îndrumăm să ne trimiteți un email pe adresa telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau să ne sunați la serviciul de tip helpline 116 111 (gratuit doar din rețelele Telekom, fără să formați prefix).

3. În ce situații pot beneficia de consiliere psihologică și / sau juridică?

În orice situație de încălcare a dreptului la educație sau orice al drept (http://telefonulcopilului.ro/106615/drepturile-copilului/) al unui copil, din unitatea de învățământ în care profesați, puteți beneficia de consiliere psihologică și / sau juridică. Este important să ne trimiteți un email pe adresa telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau să ne sunați la 116 111 (gratuit doar din rețelele Telekom, fără să formați prefix).

4. Cine îmi răspunde?

Un asistent social sau un psiholog va răspunde situației / situațiilor sesizate de dumneavoastră.

5. În cât timp primesc răspuns la sesizările online?

În 3 zile lucrătoare veți primi răspuns la sesizarea trimisă de dumneavoastră pe adresa de email telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro.

6. Ce găsesc în câmpul „legislație”?

Câmpul „legislație” conține acte normative cu privire la drepturile copilului, sănătatea și educația copilului.

7. Ce este zona de feedback?

Zona de feedback este dedicată opiniei dumneavoastră despre articolele publicate, dar și propunerilor dumneavostră de subiecte despre care doriți să citiți în articolele din centrul de resurse online.

8. Ce este zona de newsletter?

Zona de newsletter va conține informații despre activitățile desfășurate în cadrul proiectului „Măsuri integrate de îmbunătățire a accesului la educație al copiilor din școli defavorizate”.