Proiecte 2015

Tu poti face diferenta intre o copilarie furata si o copilarie salvata!

Proiectul “Tu poti face diferenta intre o copilarie furata si o copilarie salvata!” este o consecinta fireasca a cresterii numarului de cazuri de trafic de copii de la un an la altul.

Proiectul se va desfasura in 20 de unitati de invatamant din regiunile Muntenia si Dobrogea, selectate impreuna cu reprezentantii Centrelor Regionale ale Agentiei Nationale impotriva Traficului de Persoane.

40 de cadre didactice vor beneficia de informare privind traficul de minori atat in cadrul unor sesiuni fata in fata, cat si prin intermediul unui ghid elaborat de specialistii Asociatiei Telefonul Copilului si ai Agentiei Nationale impotriva Traficului de Persoane. Ulterior, cadrele didactice vor disemina informatiile unui numar de 2000 de elevi din unitatile de invatamant in care acestea predau.

Proiectul “Tu poti face diferenta intre o copilarie furata si o copilarie salvata!” este finantat de Ambasada Olandei si este implementat în parteneriat cu Agentia Nationala Împotriva Traficului de Persoane, in perioada 1 septembrie 2015 – 31 iulie 2016.

Intalniri cu cadrele didactice:

Constanta (13-15 octombrie 2015)

Ploiesti (16-18 noiembrie 2015)

Pitesti (23-25 noiembrie 2015)